De straat of de laptop!


    
Deze online training  van 5 x anderhalf uur biedt  jongerenwerkers tools om een betekenisvolle relatie op te bouwen, zich te omringen met een goed netwerk, talent gericht te werken en vooral jongeren opbouwwerker te zijn online en offline.
De training richt zich op de methodieken in het jongerenwerk, maar ook op het gebruik van allerlei technische tools om online optimaal je werk te kunnen doen. Bovenal gaat deze training uit van jouw werkgebied en hoe je je daar het beste kan positioneren om het verschilt maken voor jouw jongeren.
   
De online sessies richten zich op de methode en de tools die de jongerenwerker  daarvoor gebruikt. 
Zodra het weer mag ondersteunen we de jongerenwerkers ( in onze reguliere training) in de praktijk met het uitvoeren van de door hen gewenste interventie en laten we hen ervaren hoe de resultaten van dit traject aan de opdrachtgever te presenteren, zodat helder is hoe het jongerenwerk een bijdrage levert aan de transities.  Er zit een stevige praktijk-opdracht in deze training voor de deelnemers,  dat levert echter de basis van het werkplan van de jongerenwerkers  op. Coaching on the job is een vast onderdeel van deze training.
 Deze training geven we in het voorjaar en in het najaar. Je kunt je daarvoor het hele jaar inschrijven.
Kosten €395,- excl. BTW per deelnemer.