Ambulant jongerenwerk: de straat of de laptop


Deze  blended learning training  van 5 x anderhalf uur start online en als het weer mag, gaan we mee de buurt in of ondersteunen met online contacten met jongeren.
We bieden de jongerenwerkers tools om een betekenisvolle relatie op te bouwen, zich te omringen met een goed netwerk, talentgericht te werken en vooral jongerenopbouwwerker te zijn online en offline.
De training richt zich op de methodieken in het jongerenwerk, maar ook op het gebruik van allerlei technische tools om online optimaal je werk te kunnen doen. Bovenal gaat deze training uit van jouw werkgebied en hoe je je daar het beste kan positioneren om het verschilt maken voor jouw jongeren.
  
De online sessies richten zich op de methode en de tools die de jongerenwerker  daarvoor gebruikt. 
Zodra het weer mag ondersteunen we de jongerenwerkers ( in onze reguliere training) in de praktijk met het uitvoeren van de door hen gewenste interventie en laten we hen ervaren hoe de resultaten van dit traject aan de opdrachtgever te presenteren, zodat helder is hoe het jongerenwerk een bijdrage levert aan de transities.  Er zit een stevige praktijk-opdracht in deze training voor de deelnemers,  dat levert echter de basis van het werkplan van de jongerenwerkers  op. Coaching on the job is een vast onderdeel van deze training.
Wanneer:
7   april             19.30 uur tot 22.00 uur      zoom              

14 april            19.30 uur tot 22.00 uur       zoom

21 april            19.30 uur tot 22.00 uur       zoom             

12 mei             19.30 uur tot 22.00 uur       zoom              

26 mei             19.30 uur tot 22.00 uur       zoom            

Kosten:            € 395,- 


Aanmelden

Wil jij deelnemen aan deze training? Meld je dan uiterlijk voor 26 maart 2021 aan.